De Paulientjes

Waar Uptone voor zorgde

Geplaatst in

Menen

Raamdecoratie

Schilderwerken

Meubels

Het verhaal achter deze case

Een gepensioneerd koppel ruilde hun huis in voor een appartement in Menen centrum. Door de kleinere oppervlakte van de nieuwe woning konden ze hun meubels niet meenemen. Uptone ging samen met hen de uitdaging aan om een nieuwe, warme thuis te creëren.

De Uptone aanpak

  • Nauwkeurig de ruimtes opmeten van de woning.
  • Een prijsinschatting opstellen, gebaseerd op de wensen en het budget van de klant.
  • Een 360° simulatie maken en voorleggen ter goedkeuring.
  • Na akkoord gaat het team van experten aan de slag.

De Uptone magie

Via een virtual reality- bril maakten onze klanten kennis met hun nieuwe ingerichte appartement. Dat gaf hen een 360° beeld, in 3D. Zo konden ze gerust zijn over de kwaliteit. Het echtpaar reageerde enthousiast op het totaalplaatje.

Aandachtspunten

  • Schilderwerken: We kozen voor een onderhoudsvriendelijke, afwasbare kwaliteitsverf. Zodoende kunnen kleine vlekjes voorzichtig met een vochtige doek verwijderd worden. 

 

  • Raamdecoratie: In de slaapkamer plaatsten we verduisterende rolgordijnen. De ramen in de leefruimte voorzagen we van gordijnen die zowel zon als inkijk weren. Omwille van het gebruiksgemak opteerden we voor elektrische bediening.

 

  • Meubels: De beperkte oppervlakte van het appartement vroeg om slimme en creatieve keuzes. De eigenaars wilden graag een tafel voor zes personen. Dat zou echter te veel plaats opeisen. Uptone stelde daarom een uitschuifbare tafel voor. Zo benutten we de ruimte optimaal en kwamen we tegemoet aan de wensen van onze klanten.

Het echtpaar was zeer tevreden en voelde zich meteen thuis.

Wil je graag dat Uptone ook jou ontzorgt? We helpen je met veel plezier bij de inrichting van je interieur. Plan nu meteen een huisbezoek in en we bekijken samen de mogelijkheden!

Andere realisaties

Thumbnail

Southsquare

Met een beperkt budget een volledige nieuwbouwstudio inrichten? Ontdek hoe Uptone dat doet!
Thumbnail

Duinenwater

Een investeringsappartement snel klaarmaken voor verhuur? Ontdek hoe Uptone dat doet!

Brochure 2022

Vul jouw e-mailadres in en wij sturen de brochure met onze recentste cases naar jou op.