Duinenwater

Waar Uptone voor zorgde

Geplaatst in

Knokke

Raamdecoratie

Schilderwerken

Verlichting

Meubels

Het verhaal achter deze case

Onze klant kocht een investeringsappartement in Knokke, deels voor eigen gebruik, deels voor vakantieverhuur. De eigenaar had niet de tijd om de inrichting op zich te nemen. Om het appartement toch snel te kunnen verhuren, deed hij beroep op Uptone. Op dat moment was een groot stuk van het budget al bestemd voor maatkasten.

De Uptone aanpak

  • Nauwkeurig de ruimtes opmeten van de woning.
  • Een prijsinschatting opstellen, gebaseerd op de wensen en het budget van de klant.
  • Een 360° simulatie maken en voorleggen ter goedkeuring.
  • Na akkoord gaat het team van experten aan de slag.

De Uptone magie

Uptone adviseerde de klant om alleen in die kamers maatkasten te plaatsen waar dat echt nodig was. Daarmee kwam het nodige budget vrij dat het eindresultaat en de algemene kwaliteit van de gekozen materialen ten goede kwam. Een 360° simulatie in 3D stelde de klant in staat het appartement alvast virtueel te bezoeken voor de oplevering.

Aandachtspunten

  • Eettafel: Omwille van de beschikbare ruimte kozen we voor een uitschuifbaar model. Dat maakte een uitbreiding van het aantal zitplaatsen mogelijk van zes naar acht. 
  • Gordijnen: Bij de stijl van het appartement hoorden lichtgrijze linnen gordijnen. Dat zorgde voor een aangename sfeer op maat van de kust. In de eetplaats installeerden we een extra zwarte houten jaloezie met het oog op privacy. De ramen in de slaapkamers voorzagen we van verduisterende vouwgordijnen. Die boden de optimale verduistering voor een prima nachtrust. 
  • Verlichting: We werkten met dimbare ledlampen voor een lichtregeling naar keuze.
  • Schilderwerken: Uptone koos voor een onderhoudsvriendelijke, afwasbare kwaliteitsverf. Makkelijk om te poetsen en duurzaamheid gegarandeerd.
  • Accessoires: Aangezien het appartement ook bestemd was voor de verhuur, vroeg de eigenaar om alle bestek, borden, potten, pannen, glazen, servetten, placemats, enzovoort te voorzien. Kwaliteitsvol linnen, dekens en lakens mochten niet ontbreken.

De snelheid en kwaliteitsvolle service van Uptone maakte het de klant mogelijk het investeringsappartement snel te verhuren. De huurders genieten nu volop van de huiselijke en gezellige sfeer van de woning. Wanneer mogelijk, maakt de eigenaar zelf graag gebruik van het luxueuze appartement voor deugddoende weekendjes aan zee.

Andere realisaties

De Paulientjes

Met beperkte plaats zoveel mogelijk wooncomfort creëren? Ontdek hoe Uptone dat doet!
Thumbnail

Southsquare

Met een beperkt budget een volledige nieuwbouwstudio inrichten? Ontdek hoe Uptone dat doet!

Brochure 2022

Vul jouw e-mailadres in en wij sturen de brochure met onze recentste cases naar jou op.