Southsquare

Waar Uptone voor zorgde

Geplaatst in

Gent

Raamdecoratie

Schilderwerken

Verlichting

Meubels

Het verhaal achter deze case

De jonge eigenaar van deze studio was op zoek naar een all-in-one partner voor de interieurinrichting van een eerste eigen stek in hartje Gent. Omdat hij beperkt zat in tijd en budget, deed hij beroep op de expertise van het Uptone-team.

De Uptone aanpak

  • Nauwkeurig de ruimtes opmeten van de woning.
  • Een prijsinschatting opstellen, gebaseerd op de wensen en het budget van de klant.
  • Een 360° simulatie maken en voorleggen ter goedkeuring.
  • Na akkoord gaat het team van experten aan de slag.

 

De Uptone magie

Via een virtual reality-bril maakte de klant kennis met zijn nieuwe ingerichte studio. Dat gaf hem een 360° voorstelling, in 3D. Dankzij dit levensechte beeld, kon hij met een gerust hart de plannen goedkeuren.

Aandachtspunten

  • Zitmeubel: We kozen voor een uitschuifbaar model. Naargelang de behoefte, bood die zes tot acht zitplaatsen. De ideale oplossing voor de beperkte ruimte. De klant twijfelde over de kleur van de stof, dus simuleerde Uptone de opties. Daardoor kon hij snel beslissen.
  • Televisie: De muur die de televisie moest dragen, was zeer smal. Dankzij een draaibare TV beugel was een groter beeldscherm mogelijk en kon de klant het in de juiste hoek plaatsen.
  • Gordijnen in de leefruimte: Voor de gordijnen kozen we een stof met een heel subtiel patroon. Om het licht te breken, moest de stof een voldoende dichtheid hebben. Zo kon de eigenaar probleemloos TV kijken en van de nodige privacy genieten.
  • Gordijnen in de slaapkamer: Voor de uniformiteit kozen we dezelfde stof voor de gordijnen, zij het voorzien van een 100% verduisterende voering. Dit was een specifieke wens van de klant, aangezien hij vaak ‘s nachts werkt en overdag moet kunnen slapen.
  • Accessoires: De klant wou graag Oosterse elementen terugzien in het interieur. Uptone stelde een tapijt voor met Oosterse motieven en bijpassende accessoires.

Tevreden klant

De klant was zeer tevreden en voelde zich meteen thuis in de volledig ingerichte studio. Wil je dat Uptone je ontzorgt en je interieur voor jou ontwerpt, plaatst en afwerkt?
Plan een gratis huisbezoek in en we bekijken samen de mogelijkheden!

Andere realisaties

De Paulientjes

Met beperkte plaats zoveel mogelijk wooncomfort creëren? Ontdek hoe Uptone dat doet!
Thumbnail

Duinenwater

Een investeringsappartement snel klaarmaken voor verhuur? Ontdek hoe Uptone dat doet!

Brochure 2022

Vul jouw e-mailadres in en wij sturen de brochure met onze recentste cases naar jou op.