fbpx

CASE STUDY

NIEUWBOUW

De Paulientjes

Een gepensioneerd koppel ruilde hun huis in voor een appartement in Menen centrum. Door de kleinere oppervlakte van de nieuwe woning konden ze hun meubels niet meenemen. Uptone ging samen met hen de uitdaging aan om een nieuwe, warme thuis te creëren.

Waar uptone voor zorgde

Geplaatst in Menen

Raamdecoratie

Meubels

Schilderwerken

Waar we op letten

Schilderwerken

We kozen voor een onderhoudsvriendelijke, afwasbare kwaliteitsverf. Zodoende kunnen kleine vlekjes voorzichtig met een vochtige doek verwijderd worden.

Raamdecoratie

In de slaapkamer plaatsten we verduisterende rolgordijnen. De ramen in de leefruimte voorzagen we van gordijnen die zowel zon als inkijk weren. Omwille van het gebruiksgemak opteerden we voor elektrische bediening.

Meubels

De beperkte oppervlakte van het appartement vroeg om slimme en creatieve keuzes. De eigenaars wilden graag een tafel voor zes personen. Dat zou echter te veel plaats opeisen. Uptone stelde daarom een uitschuifbare tafel voor. Zo benutten we de ruimte optimaal en kwamen we tegemoet aan de wensen van onze klanten.

De UPTONE magie: Een volledige 3D visualisatie

Wij begrijpen dat elk nieuwbouwproject uniek is en zijn eigen karakter heeft. Daarom bieden wij jou alle keuzes: wil je de klassieke elegantie van witte tinten behouden, waarbij we spelen met nuances en texturen om diepte en warmte te creëren? Of zoek je eerder een eigentijdse twist met gewaagde kleuren die de persoonlijkheid van de ruimte weerspiegelen? Wij helpen je graag verder.

Een fantastische samenwerking

SUPER TEVREDEN

Verbluffende nieuwbouwafwerking! Uptone leverde perfect schilderwerk met een moderne twist die mijn huis tot leven bracht. Profi en vriendelijk team, mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Lisa Demeyer uit Drongen

PAULIENTJES

SOUTHSQUARE

DUINENWATER

WATERFRONT

Ontdek andere realisaties waar we fier op zijn.

Ontdek hoe we onze klanten begeleiden in het kiezen van de juiste kleuren en partners.
Scroll to Top