fbpx

Uptone en vermogensbeheerders: optimaal rendement door onze expertise.

Voor vermogensbeheerders die een portfolio van appartementen opbouwen, zijn kwaliteit, kostenbeheersing en efficiëntie cruciaal. Bij Uptone bieden we een all-in oplossing die specifiek is afgestemd op de behoeften van grootschalige vastgoedinvesteerders. Met onze ervaring in de afwerking van meerdere eenheden in één keer, zorgen wij voor een snelle doorlooptijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ons team garandeert dat elk appartement perfect is afgewerkt en klaar is voor verhuur of verkoop. 

Van planning tot oplevering, wij regelen alle aspecten van de afwerking, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Door grootschalige projecten aan te nemen, bieden wij zeer interessante prijspakketten die uw rendement optimaliseren.

Onze expertise in grootschalige afwerking en onze reputatie voor kwaliteit maken ons de ideale partner voor investeringsfondsen.

Uptone succesconcept.

Meer dan +300 tevreden klanten.

Uptone
4.9
Based on 53 reviews
powered by Google
Emile VelgheEmile Velghe
12:09 03 Oct 23
Matthias DubaereMatthias Dubaere
20:37 02 Oct 23
Snel en correcte levering
camille burigatcamille burigat
06:38 26 Sep 23
Lissa CallensLissa Callens
16:46 25 Sep 23
Had een heel warm en vriendelijk contact met Henri en Michael van Uptone. Zij weten waar goede service en kwaliteit voor staat! Ik zou in de toekomst zeker weer met hen samenwerken.
Stefan DHertogeStefan DHertoge
18:12 24 Sep 23
Goede service en begeleiding om beste resultaat te bekomen.
LynndrLynndr
14:51 22 Sep 23
Vincent Van DoninckVincent Van Doninck
09:18 22 Sep 23
Voor het project dat ik had, toonden ze een goed begrip van mijn behoeften en boden ze me een reeks kwaliteitsproducten aan met een goede prijs en ontwerp. Uptone heeft ook op de afgesproken tijd geleverd.
Jonathan WaknineJonathan Waknine
08:41 22 Sep 23
Julie BooneJulie Boone
08:10 22 Sep 23
Professioneel advies met aandacht voor onze eigen wensen en smaak en een perfecte opvolging nadien. Alles werd netjes en verzorgd geleverd en nu kunnen we dagelijks genieten van onze mooie aankopen.Service en kwaliteit zeker aan te bevelen!
Jasmine SchoofJasmine Schoof
16:26 21 Sep 23
Meteen een goed gevoel bij uptone, zeer professionele aanpak.Mooi werk en afwerking, komen hun afspraken steeds na ook steeds bereikbaar voor al je vragen.Zeker een aanrader prijs/kwaliteit super.
Timothy Van DesselTimothy Van Dessel
15:29 21 Sep 23
Schitterende samenwerking met Uptone! Steeds een vlotte communicatie, snelle service, de nieuwste trends en advies op maat. Ongetwijfeld een grote aanrader!
Henri DesmetHenri Desmet
15:27 21 Sep 23
Zeer goeie kwaliteit van gordijnen en meubilair. Heel professioneel team en zeer bereikbaar. Bestelling geplaatst en slechts enkele weken later perfect geplaatst. Ik kan dit bedrijf enkel aanschrijven. Toppers in hun vak.
Martin LieblMartin Liebl
05:07 13 Sep 23
Goede prijs-kwaliteit. Alle onverwachte problemen van ons project werden snel en professioneel opgelost door het reactieve team van uptone. We zijn zeer tevreden
Pierre BeerensPierre Beerens
06:39 30 Aug 23
De samenwerking met uptone verloopt zeer vlot, het is het derde project waarvoor we samenwerken ondertussen. Deze week werd ons model appartement ingericht van A tot Z door Uptone, een absolute meerwaarde in onze verkoop!
js_loader

Interesse?

Met Uptone als uw partner heeft u zekerheid op meerdere fronten: de kwaliteit van de afwerking, kostenbeheersing en een tijdige oplevering. Samenwerken met ons betekent een sterkere portfolio en tevreden investeerders. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll to Top