fbpx

CASE STUDY

NIEUWBOUW

Duinenwater

Onze klant kocht een investeringsappartement in Knokke, deels voor eigen gebruik, deels voor vakantieverhuur. De eigenaar had niet de tijd om de inrichting op zich te nemen. Om het appartement toch snel te kunnen verhuren, deed hij beroep op Uptone. Op dat moment was een groot stuk van het budget al bestemd voor maatkasten.

Waar uptone voor zorgde

Schilderwerken

Raamdecoratie

Verlichting

Meubels

Geplaatst in Knokke

Waar we op letten

Eettafel

Omwille van de beschikbare ruimte kozen we voor een uitschuifbaar model. Dat maakte een uitbreiding van het aantal zitplaatsen mogelijk van zes naar acht.

Gordijnen

Bij de stijl van het appartement hoorden lichtgrijze linnen gordijnen. Dat zorgde voor een aangename sfeer op maat van de kust. In de eetplaats installeerden we een extra zwarte houten jaloezie met het oog op privacy. De ramen in de slaapkamers voorzagen we van verduisterende vouwgordijnen. Die boden de optimale verduistering voor een prima nachtrust.

Accessoires

Aangezien het appartement ook bestemd was voor de verhuur, vroeg de eigenaar om alle bestek, borden, potten, pannen, glazen, servetten, placemats, enzovoort te voorzien. Kwaliteitsvol linnen, dekens en lakens mochten niet ontbreken.

Schilderwerken

Uptone koos voor een onderhoudsvriendelijke, afwasbare kwaliteitsverf. Makkelijk om te poetsen en duurzaamheid gegarandeerd.

Verlichting

We werkten met dimbare ledlampen voor een lichtregeling naar keuze.

De UPTONE magie: Een volledige 3D visualisatie

Uptone adviseerde de klant om alleen in die kamers maatkasten te plaatsen waar dat echt nodig was. Daarmee kwam het nodige budget vrij dat het eindresultaat en de algemene kwaliteit van de gekozen materialen ten goede kwam. Een 360° simulatie in 3D stelde de klant in staat het appartement alvast virtueel te bezoeken voor de oplevering.

PAULIENTJES

SOUTHSQUARE

DUINENWATER

WATERFRONT

Ontdek andere realisaties waar we fier op zijn.

Ontdek hoe we onze klanten begeleiden in het kiezen van de juiste kleuren en partners.
Scroll to Top