fbpx

CASE STUDY

NIEUWBOUW

Southsquare

De jonge eigenaar van deze studio was op zoek naar een all-in-one partner voor de interieurinrichting van een eerste eigen stek in hartje Gent. Omdat hij beperkt zat in tijd en budget, deed hij beroep op de expertise van het Uptone-team.

Waar uptone voor zorgde

Schilderwerken

Raamdecoratie

Verlichting

Meubels

Geplaatst in Gent

Waar we op letten

Zitmeubel

We kozen voor een uitschuifbaar model. Naargelang de behoefte, bood die zes tot acht zitplaatsen. De ideale oplossing voor de beperkte ruimte. De klant twijfelde over de kleur van de stof, dus simuleerde Uptone de opties. Daardoor kon hij snel beslissen.

Televisie

De muur die de televisie moest dragen, was zeer smal. Dankzij een draaibare TV beugel was een groter beeldscherm mogelijk en kon de klant het in de juiste hoek plaatsen.

Gordijnen in de leefruimte

Voor de gordijnen kozen we een stof met een heel subtiel patroon. Om het licht te breken, moest de stof een voldoende dichtheid hebben. Zo kon de eigenaar probleemloos TV kijken en van de nodige privacy genieten.

Gordijnen in de slaapkamer

Voor de uniformiteit kozen we dezelfde stof voor de gordijnen, zij het voorzien van een 100% verduisterende voering. Dit was een specifieke wens van de klant, aangezien hij vaak ‘s nachts werkt en overdag moet kunnen slapen.

Accessoires

De klant wou graag Oosterse elementen terugzien in het interieur. Uptone stelde een tapijt voor met Oosterse motieven en bijpassende accessoires.

De UPTONE magie: Een volledige 3D visualisatie

Wij begrijpen dat elk nieuwbouwproject uniek is en zijn eigen karakter heeft. Daarom bieden wij jou alle keuzes: wil je de klassieke elegantie van witte tinten behouden, waarbij we spelen met nuances en texturen om diepte en warmte te creëren? Of zoek je eerder een eigentijdse twist met gewaagde kleuren die de persoonlijkheid van de ruimte weerspiegelen? Wij helpen je graag verder.

PAULIENTJES

SOUTHSQUARE

DUINENWATER

WATERFRONT

Ontdek andere realisaties waar we fier op zijn.

Ontdek hoe we onze klanten begeleiden in het kiezen van de juiste kleuren en partners.
Scroll to Top